Produk

Gesper Tutup Plastik Ngarep

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Klip Lingerie Plastik Aksesoris Klip Gesper Depan Depan
* Klip bra iki digawe saka plastik, asring digunakake kanggo bra, klambi renang, jeroan, Intimates, lsp.
* Macem-macem desain lan ukuran sing kasedhiya.
* Desain khusus apa wae, hubungi kita babagan biaya lan pangembangan
* Klip dirancang kanthi kunci alus, aja kuatir amarga ana masalah sing longgar.
Sampeyan bisa nelusuri spesifikasi liyane saka

Jeneng Produk Gesper Tutup Plastik Ngarep
Materi Plastik
Ukurane 17x15mm, jembaré njero 12mm lan ukuran sing disesuaikan
Werna Putih / Ireng / Cetha / Khusus
Bayaran Transfer bank, PayPal, Western Union, dll.
Pengepakan 1000 pcs Dikemas dadi Siji Tas OPP
Pangiriman dening UPS, DHL, TNT, SF EXPRESS, FedEx utawa Gumantung saka Panjaluk Pelanggan
Digunakake kanthi wiyar kanggo Bra, jeroan, Klambi renang lan sapanunggalane
Jeneng liyane Penutupan Ngarep Swimwear, Klip Bra, Genggaman Tali Bra, Gesper Plastik
Logo Nampa desain logo sing beda

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk