Produk

Gesper logam / klip logam

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Pancing Ngarep Ngarep Kawat Logam Nyambung Klip Tutup
* Kita bakal ngutip rega paling apik lan pas nalika ngonfirmasi kabeh informasi (gaya, bahan, ukuran, warna, jumlah) produk sing sampeyan butuhake.
* Kita bakal ngrancang gambar 3D kanggo sampeyan miturut sarat. Kita miwiti nggawe conto yen sampeyan wis nyetujoni gambar ora apa-apa.
* 1) Biaya Cetakan gratis yen cetakan ana.
2) Yen prelu nggawe cetakan anyar, biaya bakal dikutip miturut produk sing sampeyan butuhake.
* Kita bakal njamin kualitas barang lan ngasilake maneh barang anyar yen kualitas barang ora bisa mencapai standar kaya sing dibahas.

Tipe Produk: Gesper logam / klip logam
Bahan: Paduan seng
Panggunaan: jeroan / kotang / baju renang
Teknik: Werna plating
Fitur: Ramah lingkungan, bebas timah, anti karat, warna ora luntur
Layanan: Layanan OEM, layanan desain, logo klien disambut
Werna: Minangka panjaluk
Pengiriman: DHL / UPS / EMS / FEDEX / TNT lsp.
Wektu kiriman 7-15 dina umume utawa miturut jumlah
Ketentuan pembayaran T / T, L / C saiki katon, PayPal, Western Union
Keuntungan kita Kualitas apik kanthi rega kompetitif, pangiriman cepet
Layanan OEM lan ODM lengkap
Layanan pelanggan profesional, efisien lan andal
Pranyatan Hak Cipta Kabeh merek dagang, logo & potret ditampilake mung kanggo referensi. Kita ora sah adol barang sing nduwe merek dagang kasebut.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk